Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Batman The Dark Knight

Batman The Dark Knight

Gokkast Batman the dark knight

Gokkast Batman the Dark Knight is gebaseerd op de gelijknamige film van Batman the Dark Knight, een echte blockbuster. De gokkast is uitgerust met alle aspecten van de film zoals Bruce Wayne, Batman zelf, maar ook de Joker en diverse andere figuren. De video slot Batman heeft daarnaast 4 progressieve Jackpots die in het Dark Knight rad van fortuin kunnen gewonnen worden.

Gameplay

De gokkast Batman the Dark knight is uitgerust met 5 rollen, een minimale inzet van 0,30 cent en een maximale inzet van 6 euro, en maar liefsts 243 winmanieren. Dit betekent dat zolang de symbolen van links naar rechts op welke plek dan ook op de rol staan, een lijnwinst opleveren.

Dark Knight symbolen

In dit spel spelen de Wild- en Scattersymbolen een belangrijke rol. Het Wildsymbool, het batman logo, vervangt alle andere symbolen en kan op alle rollen verschijnen. Het is ook mogelijk dat er drie Wildsymbolen onder elkaar verschijnen op één rol. Met het Jokersymbool, ook wel Scattersymbool, kan de speler Free Spins winnen. Drie of meer Scattersymbolen zijn goed voor 15 Free Spins en winsten tijdens deze Free Spins worden verdubbeld. Verdien nog meer Free Spins of een hogere multiplyer als het Joker symbool verschijnt.

Batman en Joker feature

Tijdens het spelen op Batman the Dark Knight kunnen de twee hoofdrolspelers op het scherm verschijnen. Dit levert een aantal features en bonusprijzen op. Batman en de Joker kunnen ook tijdens Free Spins opduiken.

Speel Batman the Dark Knight

Gokkast Batman the Dark Knight is niet alleen een leuke gokkast voor Batman liefhebbers, maar voor iedereen die van een spectaculair spel houdt. Maak onder andere kans op de onderstaande Jackpots:
Mini = minimaal €10
Minor = minimaal €100
Major = minimaal €10.000
Mega = minimaal €1 miljoen
Speel gauw de gokkast Batman the Dark Knight in CasinoEuro en maak kans op die ontzettende prijzen! Klik op de afbeelding om nu te spelen.

Play with real money