Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Blood Suckers

Blood Suckers

De vampier geïnspireerde gokkast Blood Suckers is een online videoslot ontworpen door Net Entertainment. Met de hoge ratio uitbetalingen is de online slot ideaal voor jongere en casual spelers. Het spel is volledig in een duister vampierachtige thema weggezet, wat het gokken op gokkast Blood Suckers extra spannend maakt! In dit artikel lees je meer over het spelinhoud.

Inzet gokkast Blood Suckers

Bij gokkast Blood Suckers kun je op 1 tot 25 inzetlijnen spelen en op 1 tot 4 inzetniveaus. Verder heeft de gokkast meerdere muntwaardes. Zo kan men inzetten vanaf 1 cent tot maximaal 50 euro per draai. Verder komen in het spel Wild symbolen, Bonus symbolen en Scatter symbolen voor.

Wilds en Scatters

Wild symbolen vervangen, net als in vele andere online videoslots, alle andere symbolen behalve Scatters. Bij vijf Wild symbolen op een actieve winlijn wordt er 7500x de inzetlijn uitbetaald. Wanneer er drie of meerdere Scatters verschijnen ontvang je 10 Free Spins. Daarbij komt nog eens kijken dat wanneer er vijf Scatters verschijnen, je ook nog eens 100x je inzet ontvangt. Tijdens Free Spins worden alle winsten vermenigvuldigt met 3. Het is mogelijk om nieuwe Free Spins te krijgen.

Bonus Game

Bij drie opeenvolgende bonussymbolen op een actieve winlijn, uiterst links naar rechts activeert het bonusspel. Let op: het is mogelijk om meerdere bonusspellen per draai toegekend te krijgen, het ligt eraan hoe de symbolen vallen. Bij het bonusspel krijg je zicht op een hoop doodskisten. Drie van deze kisten zijn leeg, de rest is gevuld met een vampier. De bedoeling is om de kisten uit te kiezen waar een vampier inzit, zodat deze doodgestoken kunnen worden en een prijs kunnen geven. Zodra je een lege doodskist aantreft eindigt het bonusspel.

Videoslot Blood Suckers spelen

Als je altijd al van vampieren en de verhalen eromheen hebt gehouden, dan is videoslot Blood Suckers een goede keuze om een gokje op te wagen. Speel op gokkast Blood Suckers gratis door op de afbeelding te klikken.

Play with real money