Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Disco Spins

Disco Spins

De supervrolijke videoslot Disco Spins heeft als thema de jaren 70 en heeft een interessante gameplay in zowel wilds als in scatter bonus. In deze Disco Spins handleiding kun je hier alles over lezen. Lol in deze videoslot is gegarandeerd.

Het spel

In het spel van Disco Spins speel je met 20 inzetlijnen. Deze lijnen kun je niet aanpassen, je speelt er dus altijd met 20. Om te bepalen wat je inzet kun je de muntwaarde op 6 verschillende standen zetten. Tot slot is het mogelijk om met 10 verschillende inzetniveaus te spelen. Speel je op niveau 1 met muntwaarde €0,01, zal je inzet altijd €0,20 zijn, omdat je het aantal inzetlijnen niet kan bepalen. De minimale inzet bij de gokkast Disco Spins is 20 cent en de maximale inzet is 100 euro.

Wilds

De Disco dansers die in de slot Disco Spins verschijnen kunnen in wilds veranderen. U leest het goed! Disco dansers veranderen in wilds wanneer de kleur van de kleding die de danser draagt gelijk is aan de achtergrond kleur. In totaal kunnen er 8 disco dansers in wilds veranderen. De achtergrond kleuren veranderen willekeurig bij iedere nieuwe inzet.

Scatters

Scatter symbolen verschijnen alleen op rollen 3, 4 en 5. Wanneer er op alle 3 de rollen een scatter symbool verschijnt, krijg je de keuze uit normale spins of disco spins. Kies je de normale spins, dan krijg je 15 free spins met een winst vermenigvuldiging x3. Bij de disco spins krijg je 10 spins met normale winst, echter verschijnen er alleen maar disco dansers of scatters op de rollen! Meer disco dansers betekent meer kans op wilds, en is dus eveneens een interessante keuze.

Dans mee met Disco Spins

Ook de Disco Spins videoslot kun je heel simpel gratis uitproberen in Kroon Casino door op de afbeelding te klikken. Heb je de swing te pakken, dan is het wellicht een spannendere danservaring om het eens voor geld te proberen.

Play with real money