Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Dragon Island

Dragon Island

De gokkast Dragon Island is de eerste online videoslot van Net Entertainment die de functie ‘win beide manieren’ introduceerde. Hierbij maken spelers kans op wincombinaties van zowel links naar rechts als rechts naar links te maken. Het is niet per sé nodig, want deze optie is ook uit te schakelen.

Spelinhoud gokkast Dragon Island

Met 5 rollen, 3 rijen en 15 inzetlijnen kunnen spelers tot maximaal 150 euro per draai inzetten bij Dragon Island. Als je de optie uitschakelt dat je op beide manieren kan winnen is deze maximale inzet natuurlijk de helft. Verder zijn er 10 inzetniveaus en muntwaardes tot een max van 0,50 cent. De slot heeft een Wild symbool, een Golden Wild symbool en Scatter symbolen.

Scatters bij Dragon Island

Drie of meerder Scatters bij de videoslot Dragon Island activeert een hoeveelheid Free Spins. Het leuke aan de Free Spins functie is dat er bij elke draai een uitgeklapte Wild symbool op 1 van de rollen verschijnt, om zo je winkansen nog groter te maken! Hieronder lees je over wat je wint bij een hoeveelheid aan Scatters.

2 Scatters = 2x je inzet

3 Scatters = 3x je inzet + 10 Free Spins

4 Scatters = 10x je inzet + 20 Free Spins

5 Scatters = 100x je inzet + 50 Free Spins!

Wild en Golden Wild

De gokkast Dragon Island onderscheidt een normale Wild en de Golden Wild. Een normale Wild vervangt, net als anders, alle symbolen behalve de Scatters symbolen (en Golden Wilds). Als je op beide manieren kan winnen kunnen er ook Golden Wilds verschijnen. Deze Wilds zijn speciaal, want als er een wincombinatie mee gemaakt wordt, wordt de winst met x2 tot x8 vermenigvuldigt.

Beleef de fantasie van Dragon Island

Wie houdt er nou niet van draken? Het zijn mythieke wezens met hele speciale krachten, zo ook in de online slot Dragon Island. Om Dragon Islands spelen klik je op de afbeelding van dit artikel.

Play with real money