Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Egyptian Heroes

Egyptian Heroes

Wie kent ze niet? Ga op expeditie met de Egyptenaren en de Faraohs in de gokkast Egyptian Heroes van Net Entertainment. De gokkast introduceerd een gouden winlijn, een willekeurig lijn met een willekeurige vermenigvuldiger!

Spelinhoud gokkast Egyptian Heroes

Spelers die de gokkast Egyptian Heroes interessant genoeg vonden om eens uit te proberen kunnen 1 tot 20 winlijnen inzetten. Verder wordt het spel met 5 rollen en 3 rijen gespeeld. Er zijn 10 inzetniveaus en verschillende muntwaardes om je precieze inzet nog verder te verfijnen.

Gouden winlijn

Elke draai die je geeft aan de slot Egyptian Heroes geeft een willekeurige, transparante gouden lijn aan tijdens de draai. Tegelijkertijd zie je in de rechtse hoek van de gokkast de gouden winlijn vermenigvuldiger. Dit betekent dat wanneer je op de gouden winlijn een wincombinatie maakt, je automatisch de vermenigvuldiger krijgt toegekend.

Scatters is Free Spins

Zoals in de meeste gevallen, betekent drie of meerdere Scatters Free Spins. Hieronder lees je hoe het precies werkt.

3 Scatters = 10 Free Spins

4 Scatters = 15 Free Spins

5 Scatters = 20 Free Spins

Tijdens de gratis spellen wordt er een Sticky Expanding Wild op de derde rol geplaatst. Daarnaast klappen de Wild symbolen op rollen 2 en 4 uit wanneer er een wincombinatie is gemaakt. Tot slot, wanneer er tijdens de Free Spins drie of meerdere Scatter verschijnen, zullen er nieuwe Free Spins toegekend worden.

Gokkast Egyptian Heroes spelen

Gokkast Egyptian Heroes is een Net Entertainment software ontwikkeling. Als je de gokkast wilt spelen kun je terecht bij Casino’s die met Net Entertainment samenwerken. Als je direct wilt spelen kun je dit door op de afbeelding te klikken doen.

Play with real money