Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Elements

Elements

Elements: The Awakening

De gokkast Elements heeft een unieke gameplay waarin de elementen vuur, water, aarde en lucht een rol spelen. De spelelementen in Elements maken deze gokkast ontzettend leuk. In deze handleiding Elements wordt uitgelegd hoe het spel en de avalanche bonussen werken.

Het spel

De Slot Elements is voorzien van elementen die elk een gedaante van een fantasiebeest hebben. Daarnaast kent het spel wild symbolen die alle elementen kunnen vervangen. Elements wordt gespeeld met 20 vaste winlijnen, 10 verschillende inzetniveaus en de welbekende muntwaardes. Bij een lijnwinst verdwijnen de elementen en "vallen` er nieuwe elementen uit de lucht die weer nieuwe lijnwinsten kunnen opleveren.

Avalanche bonussen

Wanneer de speler een lijnwinst behaald, springt de avalanche meter op 1 en veranderd de energiemeter aan de hand van de elementen waarmee gewonnen is. Als je op de gokkast Elements met 1 keer inzetten 4 keer achter elkaar lijnwinsten behaald, springt de avalanchemeter vol en activeert er een bonusspel. Het type bonus wordt bepaald aan de hand van je energiemeter. In de bonusronde krijg je 10 free falls en er kunnen geen extra free falls behaald worden.

Vuur wild

Wild symbolen verschijnen tijdens deze bonus op rollen 2, 3 en 4. De wild symbool klapt naar 2 aangrenzende symbolen uit. Het is hierin mogelijk dat de wilds naar kolommen 1 of 5 uitklappen.

Water wild

Wanneer er een wild symbool tijdens de water storm verschijnt, zal deze als waterval over de hele rol uitklappen.

Aarde wild

Verschijnt er een wild symbool in de aarde storm, zal deze zich vastnagelen. Dit wild symbool blijft staan tot er 3 lijnwinsten mee zijn behaald, of als er helemaal geen lijnwinsten worden behaald.

Lucht wild

Tijdens de lucht storm verschijnen er automatisch twee wild symbolen willekeurig op de rollen. Bij een nieuwe free fall zullen de wild symbolen zich naar aangrenzende symbolen verplaatsen. Ook wanneer er een lijnwinst is behaald zullen zij van plek veranderen (dit gaat niet ten kosten van een free fall!).

Elements slot uitproberen

Als je nieuwsgierig bent geworden door de zeer unieke spelelementen in de gokkast Elements, is het aan te raden om het eens gratis uit te proberen! Dit kan door op de afbeelding te klikken. Het is uiteraard ook mogelijk om in Kroon Casino voor echt geld te spelen.

Play with real money