Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Fishy Fortune

Fishy Fortune

De Fishy Fortune gokkast is een populaire videoslot van NetEnterntainment, door onder andere een grote progressieve Jackpot. De videoslot reflecteert op een vrolijk onderwater leven met allerlei zee-figuurtjes als krabben, zeepaardjes en zeeschelpen met parels. Alle bekende videoslot symbolen komen terug in gokkast Fishy Fortune.

Gameplay van Gokkast Fishy Fortune

Gokkast Fishy Fortune is een videoslot met 5 rollen, 10 inzetlijnen, verschillende muntwaardes en inzetniveau’s. Natuurlijk wordt ook in deze slot alleen de hoogste winst per winlijn uitbetaald en werken de winsten van uiterst links naar opvolgende symbolen. Let wel dat de Jackpot alleen gewonnen kan worden wanneer er voor de maximale inzet worden gespeeld.

Free Spins & Wild en Jackpotsymbolen

Free Spins worden ook bij Gokkast Fishy Fortune gewonnen met Scatter Symbolen, in dit geval de zeeschelpen. In onderstaande tabel staan de winsten en Free Spins weergegevens.
2 Scatter symbolen = x2 inzet
3 Scatter symbolen = x5 inzet + 10 Free Spins
4 Scatter symbolen = x20 inzet + 20 Free Spins
5 Scatter symbolen = x500 inzet + 30 Free Spins
De Schatkist symbolen fugeren als Wild symbolen in videoslot Fishy Fortune. Vijf Wild symbolen op een actieve winlijn betaald 10.000 keer de lijninzet uit.
Tot slot maak in bij deze videoslot kans op een Jackpot wanneer je voor de maximale inzet speelt. Hiervoor moeten 5 Jackpotsymbolen, ook wel Intvissymbolen, waar dan ook op de 5 rollen komen. Wanneer je niet voor maximale inzet speelt, win je 300 keer je inzet.

Speel Gokkast Fishy Fortune

Altijd al afgevraagd wat voor leuke schatten er voor het oprapen zijn in de zee? Probeer dan gokkast Fishy Fortune uit, waar het allemaal kan gebeuren! Om direct te spelen klik je op de afbeelding, gratis of voor echt geld. Je kunt de kast ook uitproberen bij Kroon Casino.

Play with real money