Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Gladiator

Gladiator

Videoslot Gladiator van Playtech neemt je mee naar de tijdperk van de gladiatoren! Met 5 rollen en 25 speellijnen ga jij de strijd aan in deze leuke gokkast Gladiator. In de rollen ben je op zoek naar characters uit de Romeinse Tijd.

Gameplay Gokkast Gladiator

Spelers bepalen hun inzet aan de hand van het aantal lijnen dat we willen speler en het inzetniveau per lijn. DIt betekent dat je vanaf 1 cent kan inzetten met een maximaal van 12,50. Natuurlijk ben je in de gokkast Gladiator niet alleen op zoek naar characters, maar ook naar bonussen!

Gladiator bonus

Om in het gokkastgladiator bonusspel te komen moet de speler op zoek naar Helm symbolen. Deze symbolen verschijnen op rollen 2, 3 en 4 en vervangen ieder symbool behalve het Scatter symbool. Als alle drie de symbolen op de rollen verschijnen waar dan ook, activeert het bonusspel. In dit spel worden er automatisch 9 helmen geselecteerd die een bepaalde waarden hebben. Het gaat om helmen van brons, zilver en goud en zijn respectievelijk 1, 2 en 5 keer je inzet waard.

Colosseumbonus

Colosseums waren in de tijd van de Romeinen enorm populair en het is daarom ook dat dit symbool in het spel Gladiator een belangrijke rol speelt. Krijgt de speler 3 of meerdere colosseum, ook wel Scatter symbolen, dan activeert de Colosseum bonus. In deze bonus moet de speler steeds één uit vier plaatjes kiezen om de gewonnen bonus te onthullen. De eerste rij onthult hoeveel Free Spins de spelers krijgt. De tweede rij bepaald de vermenigvuldiging bonus. In de laatste twee rijen wordt bepaald welk symbool de extra Scatter en extra Wild wordt.

Vecht en win

Vecht als een echte gladiator in de gokkast Gladiator, gratis of voor geld, dat bepaal jij door op de afbeelding te klikken of door direct naar Casino Tropez te gaan.

Play with real money