Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Gonzos Quest

Gonzos Quest

Videoslot Gonzo’s Quest was de eerste platinum videoslot van Net Entertainment. Gebaseerd op de historische Gonzo Pizarro, op zoek naar de verloren stad van goud – Eldorado. Het spel is ontworpen om zowel nieuwe spelers als bekende spelers te entertainen.

Gameplay van gokkast Gonzo’s Quest

Gokkast Gonzo’s Quest maakt gebruikt van 5 rollen en 20 winlijnen, maar in plaats van dat de rollen draaien, maakt het spel gebruikt van de Avalanche. Dit betekent dat een winlijn de zogenaamde Avalanche activeert; de symbolen exploderen en maken plaats voor nieuwe symbolen die naar beneden vallen.

Multiplyers, Wild & Free Falls

Bij de gokkast Gonzo’s Quest is het zo dat wanneer er een lijnwinst behaald is, en dus een avanlanche optreed, er tevens een multiplyer geactiveerd wordt tot een max van x5. Avalanches blijven optreden zolang er lijnwinsten behaald zijn. In de Free Fall functie kan deze multiplyer oplopen tot x15. Om in het Free Fall spel te komen moeten er 3 Free Fall symbolen op de eerste drie rollen komen. De speler krijgt dan 10 Free falls en tijdens deze Free Falls kan de speler nieuwe Free Falls verdienen. Tot slot ontbreken de Wild symbolen natuurlijk ook niet, deze vervangen ieder ander symbool behalve het Free Fall symbool.

Spelen op een Ipad

Het is voor spelers ook mogelijk om gemakkelijk om gokkast Gonzo’s Quest op een android, Iphone of Ipad te spelen, via casinoeuro.com. Hiervoor hoef je niks te downloaden, het kan zeer gemakkelijk via de mobiele browser! Kun je je voorstellen dat je even in de lunchpauze snel een gokje waagt en wat leuks binnenhaalt?

Ontdek de verloren stad in Gonzo’s Quest

Stiekem benieuwd geworden naar Eldorado, de stad van goud? Videoslot Gonzo’s Quest zal je zeker weten niet teleurstellen. Speel snel gratis of voor echt geld – dat bepaal jij!

Play with real money