Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Hall of Gods

Hall of Gods

Videoslot Hall of Gods is een veel gespeelde online gokkast. In deze Hall of Gods handleiding zul je erachter komen wat deze videoslot te bieden heeft. Het is namelijk zo dat er tijdens het bonusspel 3 verschillende progressieve jackpots te winnen zijn. De speler maakt kans op de Mini Jackpot, Midi Jackpot en de Mega Jackpot, waarin het bedrag van de Mega Jackpot tot in de miljoenen oploopt. Door op de afbeelding te klikken kan je Hall of Gods direct spelen!

Het spel

Iemand die besluit om op de gokkast Hall of Gods te spelen kan zijn inzetbedrag instellen aan de hand van een inzetniveau en de muntwaarde. Naast gewone symbolen verschijnen er Scatter symbolen, Bonus symbolen en uitklapbare Wild symbolen.

Uitklapbare Wilds

Wild Symbolen verschijnen op rollen 2, 3 en 4. Ze werken eigenlijk hetzelfde als de videoslot Thief, ze klappen namelijk uit wanneer er een wincombinatie mee gemaakt wordt. Je kunt je voorstellen dat 2 Wild symbolen dan al heel veel goeds kunnen doen!

Gratis rondes bij Hall of Gods

Free Spins winnen bij slot Hall of Gods doe je met de welbekende Scatter symbolen. De hoeveelheid Free Spins die je verdient hangt af van het aantal Scatter symbolen dat op de rollen verschijnt. Hieronder zie je hoeveel Free Spins je kan winnen:
• 3 Scatter symbolen = 10 Free spins
• 4 Scatter symbolen = 15 Free spins
• 5 Scatter symbolen = 20 Free spins
Daarnaast worden winsten tijdens de Free Spin bonus x3 uitbetaald en kunnen er extra Free Spins worden verdient met Scatter symbolen.

Bonus

Tijdens het Bonusspel van Hall of Gods moet de speler schilden kapot slaan om te achterhalen wat voor prijs of eventuele jackpot ze hebben gewonnen. Er zijn een totaal van 15 schilden, en wanneer de speler 3 dezelfde prijsbedragen of Jackpot symbolen heeft ontrafelt, verdient hij deze prijs. Om in het bonusspel te komen moeten er op rollen 3, 4 en 5 Bonus symbolen tevoorschijn komen. Ben jij klaar om naar de Progressieve Jackpot te jagen in videoslot Hall of Gods?

Play with real money