Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Icy Wonders

Icy Wonders

De Icy Wonders slot is misschien een beetje koud, maar met twee progressieve Jackpots zal het zeker weten de moeite zijn. De Jackpots in Icy Wonders staan los van de bonusspellen, en wordt met 4 of 5 sterren gewonnen. Alle symbolen van Icy Wonders kunnen deze sterren met zich mee dragen! Penguins, IJsberen, husky’s, zeehonden, noem het maar op. Het past allemaal in het rijtje van gokkast Icy Wonders. Koud misschien, maar dat zegt niks over de winstgevendheid. Pas wel op voor de haaien, want die zijn wild. Nee letterlijk, het zijn de Wild symbolen van het spel.

Gameplay Gokkast Icy Wonders

Gokkast Icy Wonders wordt gespeeld met 5 rollen en 30 inzetlijnen. Je kunt 1 tot 30 inzetlijnen spelen op 1 tot 4 inzetniveaus. Daarnaast kan men de inzet nog eens bepalen met de verschillende muntwaardes.

Penguin bonusspel

Bij de gokkast Icy Wonders kan de speler kans maken om in het Penguin bonusspel te komen. Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer er ten minste 3 penguins op een actieve winlijn op de eerste drie rollen verschijnen. In het bonusspel moet de spelers kiezen uit verschillende penguins, die een vis of vissengraat tevoorschijn halen. Als de penguin een vis tevoorschijn haalt, onthult hij ook direct de prijs. Als de penguin een vissengraat onthult is het bonusspel helaas afgelopen. Kies dus zorgvuldig!

Free Spins

Met 3 of meerdere Scatter symbolen in de Icy Wonders videoslot ontvangt de speler Free Spins. Naast Free Spins ontvangt de speler ook een aantal keer zijn inzet;
2 Scatter symbolen = 2x inzet
3 Scatter symbolen = 4x inzet + 10 Free Spins
4 Scatter symbolen = 50x inzet + 20 Free Spins
5 Scatter symbolen = 400x inzet + 30 Free Spins

Speel gokkast Icy Wonders

Benieuwd naar de mogelijkheden in Videoslot Icy Wonders? Bezoek de slot dan snel via de afbeelding hiernaast. Het is mogelijk om het spel gratis uit te proberen, maar natuurlijk ook voor echt geld wanneer je een account aanmaakt bij Kroon Casino.

Play with real money