Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Iron Man

Iron Man

Ben jij een liefhebber van de film Iron Man en hou je van een gokje? Speel dan een geweldige videoslot Iron Man door op de afbeelding te klikken! In deze Iron Man handleiding lees je over de gameplay. Met 5 rollen en 25 speellijnen gaat de speler het kwaad geschied. De speler bepaald zijn inzet met inzetniveaus, muntwaardes en aantal lijnen.

Iron Man in actie

Gokkast Iron Man heeft een aantal leuke bonusfeatures met onder andere 4 verschillende progressieve jackpots! Zelfs mogen de Stacked Wilds niet ontbreken en deze spannende slot Iron Man.

Stacked Wild

Er zijn twee verschillende Iron Man symbolen, namelijk een vliegende en een staande. Deze symbolen kunnen aan elkaar gecombineerd worden. Wanneer er drie vliegende en staande Iron Man symbolen op een rol verschijnt, veranderd deze in een Stacked Wild symbool. De gestacked Iron Man symbolen komen uitsluitend op rollen 2, 3 en 4 tevoorschijn, en als enkel symbool op rollen 1 en 5. Het is dus nog steeds mogelijk om een 5 of a kind van Iron Man te krijgen, dat een flinke winst zal uitkeren!

Missile Bonus

Het symbool waar de woorden Iron Man opstaan is de Scatter Bonus van Iron Man. Deze wordt geactiveerd bij 3 of meerdere Scatter symbolen. In deze bonus moet de speler een set raketten neerschieten om bonussen als geldprijzen, Free Spins en Multiplyers te onthullen.

Vier mysterieuze Jackpots

Bij elke draai op de slot Iron Man maakt de speler kans op het Jackpot bonusspel. In dit bonusspel kiest de speler uit een veld van 4×5 mysterieuze symbolen. Deze symbolen onthullen een type Jackpot. Wanneer de speler drie dezelfde Jackpot symbolen onthult, wordt die Jackpot gewonnen.

Speel gokkast Iron Man gratis

Wil je de gokkast Iron Man graag spelen? Klik op de afbeelding om deze spectaculaire videoslot gratis uit te proberen. Speel je liever direct voor echt geld, dan is dat natuurlijk mogelijk in Casino Tropez.

Play with real money