Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk

Als je een fanatieke gokker bent is het zeker de moeite om Jack and the Beanstalk uit te proberen. Het is wederom een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. Daarnaast kan de speler zijn inzet bepalen aan de hand van het inzetniveau en de muntwaardes. Tijdens een draai op Jack and the Beanstalk slot maakt de speler onder andere kans op een Walking Wild, free spins, en andere Wild types in de free spin bonus.

Walking Wild

Wild symbolen verschijnen in de gokkast Jack and the Beanstalk op willekeurige rollen. Echter, het is voor de speler interessanter wanneer het Wild symbool zo ver mogelijk naar rechts verschijnt. De reden hiervoor is omdat de Wilds van rechts naar links verschuiven. BIj ieder stapje opzij krijgt de speler een respin. Als de Wild symbool de eerste rol bereikt, ontvangt men nog 1 keer een respin waarin de Wild verdwijnt. Dit betekent zolang er een Wild symbool in beeld is, word er een respin gegeven. Als er een wincombinatie wordt gemaakt met een Wild symbool, dan wordt de winst x3 uitbetaald.

Schatten in Jack and the Beanstalk

Drie of meerdere Schatkist symbolen activeren 10 free spins. Tijdens deze bonus kan de speler sleutels verzamelen op rol 5. Bij iedere 3 sleutels evalueert het Wild symbool in een verbeterde versie! In de eerste ‘upgrade’ veranderd de Wild in een Stacked Wild van 2 symbolen. De tweede upgrade maakt er een Stacked Wild symbool van 3 symbolen lang van. De laatste upgrade bestaat uit een uitklapbare Wild symbool. Ook tijdens de free spins worden er respins gegeven zolang er een Wild symbool op de rollen bevind. Tot slot kunnen er 3 of meerdere schatkist symbolen de speler 5 extra free spins opleveren.

Grote winkansen!

De Free spin bonus in combinatie met de Wild symbolen kan dus zeer lang speel plezier en grote winsten opleveren. Wil jij het een gokje wagen? Het spel is uit te proberen in een gratis versie. Natuurlijk kun je ook voor echt geld spelen. In elk geval klik je op de afbeelding om de videoslot Jack and the Beanstalk te spelen.

Play with real money