Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Robin Hood

Robin Hood

Robin Hood: Shifting Riches

De gokkast Robin Hood is een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. Het spel is gebaseerd op de traditionele Robin Hood, stelen van de rijke en verdelen onder de arme. Natuurlijk kun je het ook voor jezelf houden! Daarnaast maakt het spel gebruik van Shifting Reels en een stijgende multiplier, dat in deze handleiding verder wordt toegelicht.

Shifting Reels

Wanneer de speler een wincombinatie heeft gemaakt in de slot Robin Hood, schuiven alle rollen een plek naar rechts en draait er een nieuwe rol. Tevens zal de multiplier van x1 naar x2 gaan. De rollen blijven een plek verschuiven zolang er wincombinaties worden gemaakt. De multiplier verhoogt in totaal 3 keer; x1, x2, x3 en x5. Het kan dus zomaar zijn dat je even achterover kunt gaan leunen, tot je uiteindelijk geen wincombinaties meer maakt! Uiteraard kent het spel ook de Wild symbolen. Tijdens de Free spins bonus zullen de Wild symbolen vaker verschijnen.

Free spins

Tijdens het Robin Hood videoslot avontuur verzamelt de speler geldzakken. Lukt het de speler om 4 geldzakken te verzamelen dan worden er Free Spins geactiveert! Deze geldzakken blijven voor een jaar op het account van de speler bestaan. Geldzakken verschijnen op willekeurige plekken op de rollen, en worden toegevoegd aan de kist onder de betreffendw rol. De speler kan meerdere volle kisten hebben aan het begin van Free Spins en voor iedere extra volle kist worden er 10 extra Free Spins gegeven. Aan het begin van Free Spins wordt willekeurig een van de personages gekozen als het Free Spins Extra Wild-symbool. Tot slot verschijnen er Free Spins symbolen op de rollen 3, 4 en 5. Twee symbolen leveren 5 extra free spins op, en 3 symbolen leveren 10 extra free spins op.

Robin Hood video slot spelen

Het uitproberen van dit leuk Robin Hood avontuur kan gemakkelijk door op de afbeelding te klikken. De rijke mensen kunnen toch zeker wel wat geld missen?

Play with real money