Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Seven Lucky Dwarfs

Seven Lucky Dwarfs

Seven Lucky Dwarfs is een slot game gebaseerd op de verhalen van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Spelers op de videoslot Seven Lucky Dwarfs zullen Sneeuwwitje, de gemene koningin en de zeven dwergen tegenkomen. Een speciale functie van de gokkast zijn de spiegels die voorkomen. Zij reflecteren namelijk symbolen, waardoor de kans op 5 of a kinds groter worden.

Gokkast Seven Lucky Dwarfs uitleg

De online gokkast Seven Lucky Dwarfs wordt met 20 vaste inzetlijnen gespeeld, 5 rollen en 3 rijen. Je kunt inzetten vanaf het bedrag van 20 cent per draai. Voor de high rollers kan er ingezet worden tot een maximaal van 200 euro per draai. Verder komen er verschillende bonussen, zoals Free Spins en bonussen die directe geldprijzen opleveren.

Spiegelfunctie

Wanneer er spiegels achter de symbolen van rollen 1, 4 en 5 verschijnen, activeert de spiegel functie. De symbolen van rol 2 worden dan gekopieerd op de rollen 1, 4 en 5. Dit betekent dat rollen 1, 2, 4 en 5 allemaal dezelfde symbolen heeft. Dat maakt de kans op een 5 of a kind wel heel groot!

Free Spins

Bij drie bonussymbolen kom je in ofwel de Free Spins bonus functie of de ‘Dig, dig in our mine’ bonus. Je ontvangt dan 5 Free Spins. Als Sneeuwwitje verschijnt, zal ze de countdown van Free Spins stopzetten. Tijdens de Free Spins worden alle symbolen als Scatter uitbetaald. Dat betekent dat het niet uitmaakt of ze op een inzetlijn verschijnen.

Dig, dig in our mine bonus

Je zult in deze bonus aan een rad moeten draaien om te bepalen hoeveel stappen je vooruit gaat. Je mag net zo lang doorgaan totdat je een kruisje op het rad krijgt.
Denk jij veel plezier met Sneeuwwitje en de zeven dwergen te kunnen beleven? Maak dan snel een account aan bij AmsterdamsCasino en probeer het spel gratis uit.

Play with real money