Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Space Wars

Space Wars

Gokkast Space Wars

Gokkast Space Wars is een gloednieuwe online videoslot uitgebracht en ontworpen door Net Entertainment. In Gokkast Space Wars ga je het gevecht aan voor de macht in het heelal. Er zijn 5 buitenaardse wezens die vechten voor het bezit van een bijzonder kristal. Deze gokkast heeft Wild symbolen en de re-spin functie

Speelwijze Space Wars

Space Wars is een videospeelautomaat met 5 rollen, 4 rijen en 40 (vaste) inzetlijnen. In het keuzemenu niveau en muntwaarde kun je je inzet bepalen. Er zijn 10 inzetniveau’s en muntwaardes van 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 en 0,50.

Wild symbool

In de online slot Space Wars verschijnen Wild symbolen op de rollen 2 en 4 in zowel het hoofdspel als in een re-spin. De Wild symbolen vervangen alle andere symbolen en betalen de best mogelijke wincombinatie uit.

Re-spin functie

Elke keer wanneer er een lijnwinst behaald wordt, activeert er één gratis respin. Aan de rechterkant van de rollen zul een cloning pod zien. Wanneer er een lijnwinst behaald is, verschijnt het winnende symbool in deze cloning pod en wordt voor de re-spin gekloond. Het gekloonde symbool verschijnt dan tijdens de re-spin gestapeld op de rollen, om zo nog meer wincombinaties mogelijk te maken! Het veld total winst toont de winsten opgeteld van de normale spin en de re-spin.

Probeer Gokkast Space Wars

Misschien ben jij wel helemaal weg van de ruimte en de mogelijkheid op buitenaards leven. Ga dan snel de Space Wars aan in deze nieuwe gokkast van Net Entertainment! Klik op de afbeelding om de gokkast Space Wars gratis uit te proberen bij Kroon Casino.

Play with real money