Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Subtopia

Subtopia

Subtopia is een stad die vele jaren onder water verdwenen is. Het mooie is dat deze stad vele mooie schatten en sieraden bevat, en die wil jij als futuristisch avonturier natuurlijk niet ontwijken! Nog mooier is dat je gokkast Subtopia onder andere met je Ipad kan bezoeken. Lees snel meer over onder andere de speelmogelijkheden in deze handleiding Subtopia!

Het spel van gokkast Subtopia

Met videoslot Subtopia kan je genoeg spannende onderwateravonturen op grote diepte beleven. Je speelt de gokkast Subtopia met 5 rollen en 20 winlijnen. Tijdens het hoofdspel verhoogt een willekeurige vermenigvuldiger de lijnwinsten met x1, x2, x3 of x5. Het is geheel willekeurig, wat betekent dat de meter van x1 naar x5 kan schieten. Verder heeft het spel nog Wild symbolen en Scatter symbolen. De Wild symbolen vervangen net als anders alle andere symbolen, behalve de Scatter symbolen.

Free Spins van Subtopia

Met 3 of meerdere Scatter symbolen activeren er Free Spins. Scatters betalen daarnaast de totale inzet vermenigvuldigd met de vermenigvuldiger. De vermenigvuldiger is bepaald aan het aantal Scatter symbolen:
2 Scatter symbolen = x2
3 Scatter symbolen = x4
4 Scatter symbolen = x25
5 Scatter symbolen = x100

Tijdens de Free Spins begint de vermenigvuldigingsmeter op x2. Op willekeurige momenten verschijnt een vermenigvuldigingsmeter op rol 5. De meter zal op x4 springen. Vervolgens springt de meter op x6 en tot slot op een doodshoofd. Zodra de meter op het doodshoofd komt, stoppen de Free Spins.

Ontdek gokkast Subtopia op de Ipad

Het is bij Casinoeuro.com mogelijk om de videoslot Subtopia op onder andere de Ipad te spelen, naast android en Iphone apparaten. Het is toch ideaal om heerlijk op de bank met de Ipad even snel Subtopia te bezoeken en een leuke prijs binnen te slepen? Speel direct door op de afbeelding te klikken!

Play with real money