Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Super Lucky Frog

Super Lucky Frog

Welkom bij de gokkast Super Lucky Frog, een spel dat door een sprookjesfolklore met een moderne komische draai wordt geïnspireerd. Met eenhoorns, kikkers met vleugels en feetjes is het in ieder geval sprookjesachtig genoeg! De slot Super Lucky Frog heeft drie Progressieve Jackpots met leuke prijzen!

Gameplay Super Lucky Frog

Super Lucky Frog is een videoslot met 5 rollen en 25 winlijnen. Verder bevat het spel Scatter symbolen, Free Spins bonus en een Jackpot spel. Om de inzet te bepalen stel je het aantal speellijnen in, de muntwaardes en het inzetniveau per speellijn.
Het Wild symbool kan ieder ander symbool vervangen, behalve de Scatter symbolen en de Super Lucky Frog symbolen.

Jackpot Bonus van Super Lucky Frog

Om een kans te maken op één van de drie Jackpots, moet de speler drie Bonus symbolen, ook wel Jackpot symbolen, op de eerste drie rollen zien te krijgen. Deze symbolen dienen ook nog op een actieve winlijn te verschijnen. Kom je als speler in het Jackpot Spel dan moet je aan een groot rad draaien. Je maakt dan kans om op één van de drie Jackpot symbolen te komen, of op een munt symbool. Een munt symbool onthult zich vanzelf de gewonnen prijs.

Free Spins

Om Free Spins te verdienen in de Super Lucky Frog slot wil je zoveel mogelijk Scatter symbolen zien. Het liefste natuurlijk 5, maar met 3 verdient de speler in ieder geval al 10 Free Spins. 4 Scatter symbolen resulteert in 20 Free Spins en 50x de inzet, en 5 Scatter symbolen geeft maar liefst 30 Free Spins en 400x de inzet.

Speel Gokkast Super Lucky Frog

Wie de gok niet waagt zal ook nooit kans maken op zo’n ontzettend grote progressieve Jackpot. Lucky Frog heeft er maar liefst drie, dus nog meer kansen! Om te spelen, gratis of voor echt geld, klik je op de afbeelding van deze handleiding van Super Lucky Frog!

Play with real money