Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Thief

Thief

De gokkast Thief is niets minder dan interessant vanwege de wilds en scatter spellen. Als vrouwelijk inbreker ga je te werk wat veel adrenaline opwekt, zoals bij de zeer interessante adrenaline scatters. Lees hier meer over in deze Thief handleiding.

Het spel

Thief is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 25 (vaste!) inzetlijnen. Dit betekent dat je als je wilt spelen, je automatisch voor alle inzetlijnen inzet. Je kunt het inzetbedrag bepalen aan de hand van de muntwaarde en inzetniveaus. Je kunt bij de gokkast Thief 10 verschillende inzetniveaus instellen. De muntwaardes kun je als volgt selecteren:

0,01
0,02
0,05
0,10
0,20
0.50

Wilds

De wilds in Thief zijn een interessant concept. Normaliter vervangen wilds alle symbolen behalve scatters en dat is bij de Thief slot ook, alleen klappen de wilds over de gehele rol uit wanneer de wild een lijnwinst oplevert. De wilds verschijnen alleen op rollen 2, 3 en 4.

Scatters

Er komen 2 vormen van scatters in de gokkast Thief voor, namelijk de "normale` scatters en de "adrenaline` scatters. De scatters verschijnen op rollen 3, 4 en 5. Om in het normale scatter bonus te komen zul je 3 willekeurige scatters moeten krijgen. In deze bonus krijg je 10 free spins. Wanneer de laatste 3 rollen 3 adrenaline scatters bevatten, krijg je 10 adrenaline free spins. Hier wordt het interessant! In de adrenaline free spins komen alleen dievengereedschap-symbolen, adrenaline scatters en het diamant-symbool voor. Het diamant-symbool is erg winstgevend en dat maakt de adrenaline free spins een spannende ervaring!

Speel gokkast Thief

Wil jij graag de kluizen van de Thief slot kraken? Dan is het mogelijk om via de afbeelding in deze Thief handleiding in Kroon Casino een gratis Thief versie te spelen. Daarnaast kun je in deze gratis versie altijd beslissen of je het daarna voor echt geld wilt gaan spelen!

Play with real money