Gokkasten Spellen
betalings opties

Videoslots Wild Turkey

Wild Turkey

Je had het misschien al gedacht, de Wild Turkey gokkast zit vol met kalkoenen! De wilds spelen in deze automaat een dubbele rol. Wil je graag weten hoe Wild Turkey werkt? Lees dan de rest van de Wild Turkey handleiding hieronder.

Het spel

Je speelt de Wild Turkey slot op 5 rollen en 3 rijen. Het inzetbedrag per spin kun je op verschillende manier bepalen. Je speelt namelijk met 1-20 winlijnen, 1-10 inzetniveaus en verschillende muntwaardes. De muntwaardes zijn net als de meeste spellen gesteld op 1 cent, 2 cent, 5 cent, 10 cent, 20 cent en 50 cent. Het inzetniveau vermenigvuldigt de oorsponkelijk inzet van inzetlijnen en muntwaardes. Denk eraan dat je met iedere inzetlijn je muntwaarde pakt!

Wilds

Zoals eerder vermeld spelen de wilds in de videoslot Wild Turkey een dubbele rol. Ten eerste vervangen de wild symbolen, zoals in de meeste videoslots, ieder ander symbool. In Wild Turkey krijg je echter bij 3 of meerdere wild symbolen free spins! Het maakt hierbij niet uit of de wild symbolen op een actieve winlijn vallen. Het aantal spins wat je kunt krijgen is als volgt:

 

3 scatters = 15 free spins

4 scatters = 30 free spins

5 scatters = 60 free spins

 

Als je in de free spins bonus zit, zul je merken dat de wilds "stacked` zijn geworden. Dat wil zeggen dat de wilds over een bestek van 3 symbolen verschijnen. Wanneer een "stacked` wild volledig over een rol verschijnt, ontvangt de speler 2 extra spins! Erg spannend dus wanneer je op de Wild Turkey slot free spins krijgt.

Probeer de Wild Turkey slot

De Wild Turkey gokkast gaat dus om niets minder dan wilde kalkoenen. De Wild Turkey kun je natuurlijk voor echt geld spelen, maar ook gratis. Wil je de slot Wild Turkey graag uitproberen? Klik dan op de afbeelding om de gokkast in Kroon Casino gratis uit te proberen! Om voor echt geld spelen kan ook via de gratis versie.

Play with real money